Groene-balk

De voordelen van lease aanbieden

Het aanbieden van lease levert voor zowel jou als verkoper als voor je klanten verschillende voordelen op. Zo kan jij als leverancier met de inzet van lease de aankoopdrempel voor je klanten verlagen, terwijl je klanten niet direct een dure investering hoeven te doen en direct met het bedrijfsmiddel aan de slag kunnen.

groei

Laat je bedrijf groeien door inzet van lease

Verlaag de aankoopdrempel voor je klanten met lease zodat je gemakkelijker en sneller verkoopt.

snel-proces

Binnen 1 tot 24 uur goedkeuring aanvraag

Binnen 1 tot 24 uur na het indienen van een lease-aanvraag een kredietbeoordeling. Zo weet je snel waar je aan toe bent. Slimme software selecteert direct de best passende financier.

word-volledig-ontzorgd

Word volledig
ontzorgd

Na het indienen van een lease aanvraag word je volledig ontzorgd en nemen wij voor jou al het werk uit handen. 

snel-uitbetaald

Binnen 3 werkdagen
uitbetaald

Na de goedkeuring van een aanvraag krijg je als verkopen binnen 3 werkdagen de aanschafprijs door de financier uitbetaald.

Binnen-en-buitenland

Voor klanten in binnen en buitenland

Lease-deal geeft jou als verkoper de mogelijkheid om lease aan te bieden aan Nederlandse, Belgische, Duitse en Oostenrijkse klanten.

Klantenbinding

Hogere kans op
klantenbinding

Door het afsluiten van een lease contract met je klant kan je een langdurige relatie met je klanten opbouwen en klanten aan je binden.

De voordelen van lease voor jou als leverancier

Iedere verkoper weet dat de prijs voor klanten een van de belangrijkste factoren is tijdens het aankoopproces en dit voor klanten vaak een belemmering vormt om tot aankoop over te gaan. Met lease kan je deze aankoopdrempel verlagen en de klant beter in zijn behoeften voorzien.

Hoe je eerst je klanten alleen de mogelijkheid kon bieden het bedrijfsmiddel voor €10.000 in één keer aan te schaffen, kan je met lease je klant ook de mogelijkheid geven het bedrijfsmiddel voor €119,- per maand te leasen. Hierdoor krijg je de beschikking over een volledig nieuwe verkoopmethode om je klant te kunnen overtuigen.

 • Gemakkelijker en meer verkopen door het aanbieden van lease
 • Binnen 1 tot 24 uur kredietakkoord  en goedkeuring lease aanvraag
 • Krijg gratis toegang tot onze portal, een online omgeving waarin je lease aanvragen kunt indienen en gestarte lease contracten in het dashboard kunt bekijken. 
 • In 2 minuten lease aanvragen indienen via de lease calculator
 • Volledig digitaal proces zonder papierwerk
 • Word volledig ontzorgd en wij nemen al het werk voor je uit handen.
 • Versterking van je sales- en marketing propositie door een extra verkoopmethode

Lease aanbieden zonder moeite of extra kosten
Wanneer jij als verkoper je bij ons aansluit en lease toevoegt als extra verkoopmethode, denk je misschien dat dit veel extra moeite en kosten gaat opleveren. Integendeel zelfs, kan je lease geheel gratis toevoegen als extra verkoopmethode en nemen wij voor jou al het werk uit handen waarin je volledig ontzorgd wordt. Het enige dat jij als verkoper hoeft te doen is de lease aanvraag via de lease calculator indienen.

Starten met lease
Foto Lease-deal website-1

Voordelen van lease voor jouw klanten

Lease biedt niet alleen voordelen voor jou als verkoper. Ook voor je klanten levert het leasen van een bedrijfsmiddel veel voordelen op. Wanneer jij als verkoper exact weet wat deze voordelen zijn, kan je deze voordelen tijdens verkoopgesprekken toepassen en zo je klanten sneller overtuigen om tot aankoop van het bedrijfsmiddel over te gaan.

 • Niet in één keer een dure investering te hoeven doen
 • Lease zowel nieuw als gebruikte bedrijfsmiddelen
 • Financiering van het bedrijfsmiddel tot 100% 
 • Profiteren van fiscale voordelen, waaronder tot 28% renteaftrek
 • De BTW kan zowel van tevoren betaald worden of in de leaseprijs worden inbegrepen. 

Je klant houdt geld over waarmee hij écht kan ondernemen
Door gebruik te maken van lease krijgt je klant direct de beschikking over het bedrijfsmiddel zonder in één keer een dure investering te hoeven te doen. Hierdoor houd je klant geld over in kas waarmee hij écht kan ondernemen. En dat is tenslotte wat ondernemers graag willen.

Ook weet je klant met het leasen van een bedrijfsmiddel exact waar hij maandelijks aan toe is, waardoor hij niet voor verrassingen komt te staan. Als je klant bijvoorbeeld een tandartsstoel leaset, kan hij vooraf precies berekenen hoeveel behandelingen er per maand gedaan moeten worden om de leaseprijs te kunnen dekken.

voordelen-van-lease-voor-je-klant

Nog vragen?
Neem dan snel contact met ons op dan helpen we je graag verder.

Contact