Soorten bedrijfsmiddelen

Bij Lease-deal zijn we gespecialiseerd in 8 verschillende branches, maar we doen meer branches. Hierdoor kan jij als leverancier via ons meer dan 50 soorten bedrijfsmiddelen aan je klanten leasen. Door een groot netwerk van veel verschillende soorten financieringsmaatschappijen kunnen wij je klanten een goede financieringsoplossing kunnen bieden met een hoogste slagingskans op goedkeuring van de lease-aanvraag.

Medisch

Medisch

Als leverancier van medische apparatuur is het mogelijk om je producten aan klanten middels lease aan te bieden. Denk hierbij aan medische praktijkinrichting, tandartsapparatuur en meer.

Lees meer over
medisch >

digitaal

Digitaal

De aanschaf van digitale apparatuur kan voor je klanten een dure investering zijn. Lease alle soorten digitale apparatuur aan je klanten zoals computer, beamers en lasers.

Lees meer over
digitaal >

automotive

Automotive

Bied als dealer, leverancier of handelaar van auto's, bedrijfswagens of transport lease aan als extra verkoopmethode aan je klanten. En sluit de deal direct.

Lees meer over
automotive >

Kantoorinventaris

Kantoorinventaris

Kantoorinventaris is vaak een dure investering waar je klant niet direct op zit te wachten. Geef je klant de mogelijkheid tot lease, zodat er geïnvesteerd kan worden in belangrijkere zaken.

Lees meer over
kantoorinventaris >

Elektrisch-vervoer

Elektrisch vervoer

De aanschaf van een elektrisch vervoersmiddel zoals e-bikes of elektrische brommers is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Met lease kan je als leverancier nog gemakkelijker verkopen.

Lees meer over
elektrisch vervoer >

Fitness-equipment

Fitness apparatuur

Het leasen van fitness apparatuur zoals fitnessapparaten, crosstrainers en loopbanden zorgt voor veel fiscale voordelen voor je klanten. Dit maakt lease voor je klanten nog interessanter en kosten voorspelbaar.

Lees meer over
fitness apparatuur >

cooking

Horeca

Het leasen van horeca apparatuur zoals koffieautomaten, koelingen en vaatwasmachines is voor horeca ondernemers een goed alternatief om niet direct een dure investering te doen. 

Lees meer over
grondverzet >

trucks-en-trailers

Trucks en trailers

Transportkosten zijn vaak een dure kostenpost die niet direct resulteren in meer winstgevendheid. Met lease kan je klant het bedrijfsmiddel direct gebruiken terwijl hij in andere zaken kan investeren.

Lees meer over
trucks en trailers >

Behandelstoel

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen of staat je bedrijfsmiddel er niet tussen? Neem dan contact met ons op dan helpen wij je graag verder.

Contact