Groene-balk

Onze missie

Lease-deal maakt het jou als leverancier en dealer mogelijk om jouw producten met behulp van lease aan te bieden. Door het aanbieden van lease aan je klanten, kan jij de aankoopdrempel voor je klanten verlagen en jouw bedrijf laten groeien. Mede door ons grote  netwerk aan financieringsmaatschappijen maken wij het voor meer dan 50 verschillende producten mogelijk om te leasen aan jouw klanten, zowel in de equipment als automotive lease.

Na het versturen van jouw lease aanvragen via ons Salesportaal selecteren wij automatisch één van onze 13 aangesloten financieringsmaatschappijen, wat resulteert in de hoogste kans op acceptatie. Na het versturen van jouw aanvraag word je door ons volledig ontzorgd en nemen wij voor jou al het werk uit handen. 

Lease aanvragen voor jouw klanten versturen kan eenvoudig via het Salesportaal of via je eigen website, waar je middels onze Plug-in of API-koppeling direct aan je klanten de maandelijkse leaseprijs kan tonen van jouw producten. 

350+

Aangesloten leveranciers

50+

Soorten bedrijfsmiddelen met lease mogelijk

4.000+

Leasecontracten actief

Dochterbedrijven van Lease-deal

OnlineLease

Onlinelease.nl is een lease platform waar bezoekers eenvoudig hun nieuwe of gebruikte auto kunnen leasen of financieren. Aangesloten dealers kunnen gratis adverteren met hun voorraad op het platform, dat binnenkort gelanceerd zal worden. 

2Leasy

2leasy.com is de eigen financieringsmaatschappij van Lease-deal voor Full Operational lease die het bedrijfsmiddel financiert voor de eindgebruiker of lessee.

Onze kernwaarden

Kennis

Expertise op het gebied van lease

Lease-deal maakt het mogelijk om meer dan 50 verschillende soorten bedrijfsmiddelen aan je klanten te leasen, zowel in de equipment als automotive lease.

Ontzorgd

Word volledig ontzorgd

Na het versturen van jouw aanvragen word jij volledig ontzorgd en nemen wij voor jou al het werk uithanden.

Snel-proces

Snel en eenvoudig proces

Geniet van een snel en eenvoudig proces. Verstuur in 2 minuten jouw aanvragen via het Salesportaal en krijg binnen 1 tot 24 uur kredietakkoord.

Hoge-slagingskans

Hoogste kans op acceptatie

Na het versturen van jouw aanvraag selecteren wij automatisch één van onze aangesloten 13 financieringsmaatschappijen, wat resulteert in de hoogste kans op acceptatie.

Wil jij starten met het aanbieden van lease aan je klanten?

Meld je aan en laat je bedrijf groeien!

Starten met lease