Groene-balk

Onze missie

Lease-deal helpt leveranciers te groeien door lease aan te bieden als extra verkoopmethode. Met lease kan jij als leverancier de aankoopdrempel voor je klanten verlagen waardoor je makkelijker kan verkopen.

Via de slimme lease-calculator van Lease-deal kan je gemakkelijk en snel je lease-aanvraag indienen. Na het indienen van een lease-aanvraag word je volledig ontzorgd en nemen wij voor jou al het werk uit handen. 

Lease-deal biedt een platform in de equipment- en automotive lease. Binnen dit platform selecteert slimme software de best passende financier, worden meerdere data-bronnen geraadpleegd en verbeteren algoritmen het acceptatieproces. De aanvraag kan simpel via meerdere manieren worden geïnitieerd via onze API-koppeling, embedded plugin of sales-portal. 

Met een groot netwerk van meer dan 15 verschillende aangesloten financiers maakt Lease-deal het voor leveranciers en dealers mogelijk om meer dan 50 verschillende soorten bedrijfsmiddelen aan je klanten te kunnen leasen.

250+

Aangesloten leveranciers

50+

Soorten bedrijfsmiddelen met lease mogelijk

3.000+

Leasecontracten actief

Onze kernwaarden

Kennis

Expertise op het gebied van lease

Lease-deal maakt het mogelijk om meer dan 50 verschillende soorten bedrijfsmiddelen aan je klanten te leasen. Voor klanten in Nederland, Belgie en Duitsland.

Ontzorgd

Word volledig ontzorgd

Na het indienen van een lease-aanvraag word je als leverancier volledig ontzorgd en nemen wij voor jou al het werk uithanden.

Snel-proces

Snel en eenvoudig proces

Geniet van een snel en eenvoudig proces. Dien binnen 2 minuten je lease-aanvragen in via de lease-calculator.

Hoge-slagingskans

Hoogste slagingskans

Lease-deal heeft een groot netwerk (>13) van aangesloten financiers, wat resulteert in de hoogste slagingskans op acceptatie van de lease-aanvraag. Wél die deal met Lease-deal.

Heb je nog vragen?

Neem  dan snel contact met ons op dan helpen we je graag verder.

Contact