Medische apparatuur leasen aan je klanten: de voordelen

Binnen de zorgsector en medische branche worden veel en verschillende medische apparaten gebruikt. Dit gaat vaak om grote investeringen. Leasing kan de aankoopdrempel voor jouw klanten verlagen, wanneer de betaling over 60 maanden kan worden verspreid. Zo kunnen jouw klanten geld besteden aan andere bedrijfsactiviteiten die meer rendement opleveren. 

Welke medische apparatuur kan geleased worden?

Een van de belangrijkste voorwaarden voor leasing van medische apparatuur is dat het een minimale aanschafwaarde van €2.500,- moet hebben. Dit kunnen zowel nieuwe als gebruikte apparaten zijn, zoals bijvoorbeeld:

 • Medische praktijkinrichting 
  M
  RI-scans, operatietafels en ziekenhuisbedden.

 • Tandartsapparatuur en medische bedrijfsmiddelen
  Behandelstoelen, desinfectie-apparatuur en röntgenapparatuur.

 • Analyseapparatuur
  Microscopen en spectrometers.

Waarom zou je lease aanbieden als verkoopmethode?

Lease als extra verkoopoptie heeft verschillende voordelen. De vraag naar lease wordt steeds groter. De prijs kan een van de belangrijkste belemmeringen vormen tijdens de aanschaf van een medisch bedrijfsmiddel. Met lease kun je deze aankoopdrempel verlagen en jouw klanten een aantrekkelijke maandelijkse leaseprijs bieden.
Met lease creëer je meer verkoopkansen met versieverkoop. Zo kun je altijd de beste apparatuur aanbieden wanneer contracten ten einde lopen of wanneer er nieuwe modellen op de markt komen. Zorgprofessionals kunnen dan zorg van de hoogste kwaliteit leveren met state-of-the-art apparatuur. 


Wanneer klanten kiezen voor leasing, kun je hen een totaalpakket aanbieden. Dit betekent dat in de maandelijkse leaseprijs ook het onderhoud en service kunnen worden inbegrepen. Zo worden zij volledig ontzorgt. Aan het einde van de leasetermijn kun je opnieuw om de tafel. Zo bouw je een langdurige relatie op met je klanten. Onze med2med integratie is kosteloos, dus lease aanbieden aan je klanten is gratis. Waar wacht je nog op?

Starten met lease aanbieden

De voordelen 

diagram-green

Verkoop meer met leasing via de med2med integrator.

word-ontzrogd

Word als leverancier of dealer volledig ontzorgt.

snel-uitbetaald

Krijg binnen 1 tot 5 werkdagen uitbetaald.

Waarom leasen een interessante verkoopoptie is.

De aanschaf van een medisch bedrijfsmiddel kan een grote investering zijn met een grote impact op liquide middelen van een onderneming. Neem bijvoorbeeld een medische behandelstoel. Met lease  hoeft het totaalbedrag niet in één keer betaald te worden, maar worden het maandelijkse kosten. Op deze manier behouden je klanten liquide middelen over, waarmee bijvoorbeeld personeel kan worden aangenomen.

Met lease kun jij direct gaan uitleveren en krijgen jouw klanten direct beschikking over het bedrijfsmiddel. Zo kunnen zorgprofessionals onbezorgd zorgen voor hun cliënten. 

Bekijk alle voordelen
Medisch-behandelstoel-bedrijfsmiddelen

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op dan helpen we je graag verder.

Contact