Medische apparatuur leasen aan je klanten: de voordelen

Binnen de zorgsector en medische branche worden veel verschillenden soorten medische apparaten gebruikt. Dit gaat vaak om dure investeringen waar je klant niet direct op zit te wachten. Met de inzet van lease kan je deze aankoopdrempel voor je klant verlagen en kan een dure investering in één keer worden voorkomen. Zo kan je klant dit geld besteden aan andere bedrijfsactiviteiten die meer rendement opleveren. 

Welke medische bedrijfsmiddelen kan ik leasen?

Als leverancier van medische bedrijfsmiddelen kan je veel verschillende soorten medische apparatuur met lease aanbieden. Een van de belangrijkste voorwaarden is dat het medische bedrijfsmiddel een minimale aanschafwaarde van €2.500,- moet hebben. Een groot voordeel van leasen bij Lease-deal is dat je zowel nieuw als gebruikte apparatuur aan je klanten met lease kunt aanbieden. Zo maken wij het voor jou als leverancier van medische apparatuur mogelijk om de volgende bedrijfsmiddelen te leasen:

 • Medische praktijkinrichting 
  M
  RI-scans, operatietafels en ziekenhuisbedden

 • Tandartsapparatuur en medische bedrijfsmiddelen
  Behandelstoelen, schoonmaak apparatuur en röntgenfoto's

 • Analyse-apparatuur
  Microscopen, zuurstofmeters en lasers

De voordelen voor jou als leverancier om lease aan te bieden

Door als leverancier van medische bedrijfsmiddelen lease toe te voegen als extra verkoopmethode levert dit jou verschillende voordelen op. De vraag naar het leasen van bedrijfsmiddelen is tenslotte de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen, waardoor het een interessante optie is om lease als extra verkoopmethode aan je klant aan te bieden. De prijs van een bedrijfsmiddel kan een van de belangrijkste belemmeringen vormen tijdens de aanschaf van een medisch bedrijfsmiddel. Met lease kan je deze aankoopdrempel verlagen en je klant een aantrekkelijke maandelijkse leaseprijs bieden. Zo kan jij makkelijker verkopen terwijl je klant weet waar hij maandelijks aan toe is zonder direct een dure investering te moeten doen.

Een ander voordeel voor jou als leverancier is dat je met lease de relatie tussen jou en je klant kunt verbeteren. Wanneer je klant kiest voor een lease-oplossing kan je jouw klant een totaalpakket aanbieden. Dit betekent dat in de maandelijkse leaseprijs ook het onderhoud en service kunnen worden inbegrepen. Zo wordt je klant volledig ontzorgd en levert dit voor jou als leverancier weer extra inkomsten op. Tegelijkertijd kan je tijdens de leaseperiode de relatie met je klant verbeteren en kan je aan het einde van de leasetermijn weer opnieuw met je klant om de tafel. Zo is de kans op een langdurige relatie met je klant groter met lease in vergelijking tot de koop van een bedrijfsmiddel. En dit terwijl jij als leverancier bij Lease-deal kosteloos lease kunt toevoegen als extra verkoopmethode. Waar wacht je nog op?

Starten met lease

De voordelen medische bedrijfsmiddelen leasen

groei

Laat je bedrijf groeien door inzet van lease

word-ontzrogd

Word als leverancier of dealer volledig ontzorgd

snel-uitbetaald

Krijg binnen 1 tot 5 werkdagen uitbetaald

Waarom leasen voor je klant een interessante optie is

De aanschaf van een medisch bedrijfsmiddel kan voor je klant een dure investering zijn met een grote impact op zijn liquide middelen. Wanneer je klant ook de optie heeft om bijvoorbeeld een medische behandelstoel te leasen, is dit een goed alternatief en een minder grote aanslag op zijn portemonnee. Hierdoor hoeft je klant niet direct in één keer een dure investering te doen en weet hij met lease exact wat zijn maandelijkse kosten zijn. Dit biedt je klant meer financiële zekerheid terwijl hij liquide middelen overhoudt waarmee hij kan investeren in zaken die meer rendement opleveren.

Daarnaast is het natuurlijk erg zonde als je klant het zich niet kan permitteren om in één keer een dure uitgave te doen, waardoor hij een tijd moet wachten om tot de aankoop van een medisch bedrijfsmiddel over te gaan. Met lease kan deze barrière worden weggenomen en krijgt je klant direct de beschikking over het bedrijfsmiddel. Zo kan je klant het bedrijfsmiddel direct in gebruik nemen en hierdoor zijn bedrijfsactiviteiten optimaal uitvoeren. En dat is tenslotte wat ondernemers willen.

Bereken direct de maandelijkse leaseprijs
Medisch-behandelstoel-bedrijfsmiddelen

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op dan helpen we je graag verder.

Contact