Groene-balk

Hoe werkt het?

De aankoop van een bedrijfsmiddel kan voor je klanten soms een dure investering zijn waar ze niet direct op zitten te wachten. Lease biedt hier een uitkomst, waarmee je de aankoopdrempel voor je klanten kunt verlagen en jij makkelijker kunt verkopen. Via Lease-deal kan je lease gemakkelijk en kosteloos aanbieden als extra verkoopmethode en word jij als verkoper volledig ontzorgd.

Wanneer jij in 2-minuten de aanvraag (via ons portal of web-module) indient, selecteert onze slimme automation software direct de best passende financier voor de hoogst mogelijke slagingskans. Met 1 simpele oplossing bereik je direct financieringsoplossingen, met een grote verscheidenheid aan vormen, mogelijkheden en bijvoorbeeld meerdere manieren voor het meefinancieren van de BTW.   

shopping-bag-green

1. Start met het aanbieden van lease als extra verkoopmethode in jouw salesgesprek.

calculator-green

2. Aanvragen indienen voor je klanten doe je gemakkelijk en snel via de verkoopportal.

Groei

3. Verlaag de aankoopdrempel met lease voor je klanten en laat je bedrijf groeien.

 

Gemakkelijk lease-aanvragen via het online portal

Maak kennis met onze online portal, een digitale omgeving waarin je als dealer, leverancier of handelaar gemakkelijk, snel en veilig lease aanvragen via de lease calculator kunt indienen. Via je telefoon, tablet of laptop.

De lease-calculator in het portal stemmen wij af op jouw wensen. Door het portal volledig aan te passen naar het soort bedrijfsmiddelen dat je verkoopt, kan je nog sneller lease-aanvragen indienen. Naast het indienen van aanvragen kan je in het portal ook de huidige status van lopende lease-aanvragen en informatie over gestarte lease-contracten vinden.

Starten met lease
online-portal-1

 

Geniet van een eenvoudig en snel proces 

Digitaal-proces

Gemakkelijk en snel online je lease-aanvragen indienen

Via de online portal kan je gemakkelijk en snel je lease-aanvraag in 2 minuten indienen. Na de aanvraag nemen wij voor jou al het werk uit handen en word je volledig ontzorgd.

Snel-proces

Binnen 1 tot 24 uur kredietakkoord

Na het indienen van de lease-aanvraag krijg je binnen 1 tot 24 uur goedkeuring van de aanvraag. Hierdoor heb je snel duidelijkheid en kan je klant snel aan de slag met het bedrijfsmiddel.

snel-uitbetaald

In 3 tot 5 werkdagen
uitbetaald 

Na goedkeuring van de lease-aanvraag krijg je als leverancier binnen 3 tot 5 werkdagen de volledige aanschafprijs van het bedrijfsmiddel door de financier uitbetaald.

 

Het gebruik van de lease calculator 

Lease-aanvragen indienen kan gemakkelijk, snel en veilig binnen 2 minuten via de lease calculator. Bij Lease-deal kan je als leverancier zowel je nieuwe als gebruikte bedrijfsmiddelen aan je klanten leasen met een minimale aanschafwaarde van €2.500 tot €250.000.

Stap 1 - Bereken je leaseprijs via de lease calculator
Kies het bedrijfsmiddel, de aanschafprijs, gewenste leasevorm en looptijd en bereken je leaseprijs

Stap 2 - Invullen klantgegevens
Vul de gegevens van je klant in om de lease aanvraag te versturen.

Ga verder naar de lease-calculator >

lease-indienen-blauw

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder.

Contact