Makkelijker je autovoorraad verkopen met Autohaus365.nl

In de autowereld is leasen een erg populaire optie. Je klanten vinden het prettig om een auto of bedrijfswagen te leasen, zodat ze niet in één keer een dure uitgave hoeven te doen maar voorspelbare kosten hebt per maand. Voor de automotive branche werkt Lease-deal onder andere samen met haar partner Autohaus365. Dit is een platform waarop jij als dealer, leverancier of autohandelaar gemakkelijk en snel je aanbod auto's kunt aanbieden en verkopen. De lease-calculatie en -aanvraag verzorgt Lease-deal binnen dit platform.

Welke soorten auto's kan ik via Autohaus365 met lease aanbieden?

Als leverancier of dealer binnen de automotive kan je veel verschillende soorten bedrijfsmiddelen lease aanbieden. Een van de belangrijkste voorwaarden is dat bedrijfsmiddel een minimale aanschafwaarde van €2.500,- moet hebben. Een groot voordeel van leasen bij Lease-deal is dat je zowel nieuw als gebruikte apparatuur aan je klanten met lease kunt aanbieden. Zo maken wij het voor jou als leverancier of dealer binnen de automotive mogelijk om alle soorten automerken en bedrijfswagen met lease aan te bieden op het platform van Autohaus365.

De voordelen voor jou als leverancier om lease aan te bieden

Door als leverancier of dealer in de automotive lease toe te voegen als extra verkoopmethode levert dit jou verschillende voordelen op. De vraag naar het leasen van bedrijfsmiddelen is tenslotte de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen, waardoor het een interessante optie is om lease als extra verkoopmethode aan je klant aan te bieden. De prijs van een bedrijfsmiddel kan een van de belangrijkste belemmeringen vormen tijdens de aanschaf van een bedrijfsmiddel. Met lease kan je deze aankoopdrempel verlagen en je klant een aantrekkelijke maandelijkse leaseprijs bieden. Zo kan jij makkelijker verkopen terwijl je klant weet waar hij maandelijks aan toe is zonder direct een dure investering te moeten doen.

Een ander voordeel voor jou als leverancier is dat je met lease de relatie tussen jou en je klant kunt verbeteren. Wanneer je klant kiest voor een lease-oplossing kan je jouw klant een totaalpakket aanbieden. Dit betekent dat in de maandelijkse leaseprijs ook het onderhoud en service kunnen worden inbegrepen. Zo wordt je klant volledig ontzorgd en levert dit voor jou als leverancier weer extra inkomsten op. Tegelijkertijd kan je tijdens de leaseperiode de relatie met je klant verbeteren en kan je aan het einde van de leasetermijn weer opnieuw met je klant om de tafel. Zo is de kans op een langdurige relatie met je klant groter met lease in vergelijking tot de koop van een bedrijfsmiddel. En dit terwijl jij als leverancier bij Lease-deal kosteloos lease kunt toevoegen als extra verkoopmethode. Waar wacht je nog op?

Ga verder naar de website van Autohaus365

De voordelen van leasen via Autohaus365

groei

Laat je bedrijf groeien door inzet van lease voor nieuwe en gebruikte goederen

word-ontzorgd

Word als dealer volledig ontzorgd en plaatst simpel je voorraad via je dealerpakket

snel-uitbetaald

Krijg binnen 1 tot 5 werkdagen uitbetaald

Waarom leasen voor je klant een interessante optie is

De aanschaf van een vervoersmiddel kan voor je klant een dure investering zijn met een grote impact op zijn liquide middelen. Wanneer je klant ook de optie heeft om bijvoorbeeld een bedrijfswagen te leasen, is dit een goed alternatief en een minder grote aanslag op zijn portemonnee. Hierdoor hoeft je klant niet direct in één keer een dure investering te doen en weet hij met lease exact wat zijn maandelijkse kosten zijn. Dit biedt je klant meer financiële zekerheid terwijl hij liquide middelen overhoudt waarmee hij kan investeren in zaken die meer rendement opleveren.

Daarnaast is het natuurlijk erg zonde als je klant het zich niet kan permitteren om in één keer een dure uitgave te doen, waardoor hij een tijd moet wachten om tot de aankoop van een auto over te gaan. Met lease kan deze barrière worden weggenomen en krijgt je klant direct de beschikking over het bedrijfsmiddel. Zo kan je klant het bedrijfsmiddel direct in gebruik nemen en hierdoor zijn bedrijfsactiviteiten optimaal uitvoeren. En dat is tenslotte wat ondernemers willen.

Bereken direct de maandelijkse leaseprijs
automotive-bedrijfsmiddelen

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op dan helpen we je graag verder.

Contact